Επικοινωνία
Επικοινωνία
Πλακιάς, Ρέθυμνο, Κρήτη, Ελλάδα
Tel: +30 2832031777
Fax:
+30 28320 31910
Mobile: +30 6932281995
e-mail: info@taxi4you.gr
 
 
Η λίστα τιμών και οι τρόποι πληρωμής

Επιλέξτε τον προορισμό σας:Οι τιμές που παρουσιάζονται παρακάτω είναι για την χρονιά 2017. Όλες οι τιμές είναι για ένα ταξί, για το μέγιστο αριθμό των τεσσάρων επιβατών και αποσκευών. Μερικές διαφορές στις τιμές μας οφείλονται σε:
  • νυχτερινή κούρσα
  • συγκεκριμένης απόσταση στον προορισμό (για πρώην σύνορα πόλεων / έξω από τα σύνορα πόλεων)
  • μεταφορά επιστροφής
Παρακαλείται να ζητάτε πάντα την τιμή κατά τη διάρκεια της κράτησης. Η προσφορά της τιμής είναι εγγυημένη.

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της πληρωμής στον οδηγό κατά την άφιξη στον προορισμό σας, ή κατόπιν συνάντησης στο γραφείο μας με μετρητά.

Προειδοποίηση!!!

Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα νόμιμα ταξί στην Ελλάδα φέρουν ένα σήμα ταξί στην οροφή του αυτοκινήτου. Υπάρχουν δυστυχώς διάφορα μη χαρακτηρισμένα αυτοκίνητα που μεταφέρουν παράνομα επιβάτες στο νησί. Εκείνο το είδος της "υπηρεσίας ταξί" προσφέρεται ακόμη και από μερικά αυθέραιτα τουριστικά ή ενοικιαστικά γραφεία αυτοκινήτων. Οι μη επαγγελματικοί οδηγοί στα επισφαλή οχήματα παραβαίνουν το νόμο και κυνηγιούνται από την αστυνομία. Δυστυχώς δεν καταλήγουν μόνο οι οδηγοί να έχουν μεγάλο πρόβλημα. Στις περισσότερες από τις περιπτώσεις επηρεάζονται και οι επιβάτες. Κάποιες από τις συνέπειες αυτής της παράνομης υπηρεσίας είναι πραγματικά σοβαρές... τι γίνεται αν χάσετε την πτήση σας?
English
Italian
German
French
Russian
Norwegian
��������