Επικοινωνία
Επικοινωνία
Πλακιάς, Ρέθυμνο, Κρήτη, Ελλάδα
Tel: +30 2832031777
Fax:
+30 28320 31910
Mobile: +30 6932281995
e-mail: info@taxi4you.gr
 
 
Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς;

Ο μεγαλύτερός μας στόχος είναι να κάνουμε τους πελάτες μας να αισθανθούν ασφαλείς και άνετοι όταν επισκεφθούν την Κρήτη. Γι΄αυτό το γραφείο μας έχει τοποθεσία στην όμορφη Νότια ακτή της Κρήτης (χωριό Πλακιάς, νομαρχιακό διαμέρισμα Ρεθύμνου) και παρέχει σε όλους τους πελάτες μας την άμεση υποστήριξη ή την εκ των προτέρων κράτηση, όπου η όποια απαίτηση αντιμετωπίζεται από τους εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Σας βοηθάμε να μεταφέρεστε σε όλο το νησί μας άνετα, καθαρά και με κλιματιζόμενα οχήματα.

Στον τιμοκατάλογό μας θα βρείτε τους δημοφιλέστερους προορισμούς, εντούτοις το προσωπικό μας μπορεί να κανονίσει μια μεταφορά με ταξί ή μια εξόρμηση σε οποιοδήποτε επιθυμητό προορισμό στην Κρήτη. Έχουμε μερικές πολύ ανταγωνιστικές και προσαρμόσιμες τιμές για τις υπηρεσίες μας. Οι τιμές μας διαφέρουν μερικές φορές λόγω:

- νυχτερινή κούρσα
- συγκεκριμένης απόσταση στον προορισμό (για πρώην σύνορα πόλεων / έξω από τα σύνορα πόλεων)
- μεταφορά επιστροφής

Δεν βάζουμε οποιαδήποτε πρόσθετη δαπάνη στα καθίσματα μωρών ή τις αναπηρικές καρέκλες. Θα εκτιμούσαμε πάρα πολύ εάν θα μας κρατήσετε ενήμερους στην περίπτωση μιας μακράς διάρκεις καθυστέρησης.

Επίσης η όμορφη παραλία Δαμνόνι και το Hapimag Resort βρίσκονται κοντά μας.
English
Italian
German
French
Russian
Norwegian
��������